Een heus Trikipedia.nl trainingskamp voor H50+ en D40+ atleten op Gran Canaria.

We gaan het echt doen!
Een trainingskamp voor de lezers van Trikipedia organiseren en dan ook nog voor een specifieke doelgroep, namelijk de H50+ en de D40+ atleten. We praten er intern al lang over en nooit kwam het er van. Maar nu het zwembad bij de ANFI Sports Academy op Gran Canaria sinds vorige week officieel is geopend, krijgen we deze unieke kans aangeboden.
Een TRIKIPEDIA.NL trainingskamp in samenwerking met ANFI Sports Academy, deboer wetsuit, Bike Sensations en Frank en Niek Heldoorn.

En Trikipedia zou Trikipedia niet zijn als we niet een speciaal programma zouden brengen.
Naast de trainingen, afgestemd op een ieder zijn niveau, verzorgd door Frank en Niek Heldoorn, bieden we natuurlijk ook een gevarieerd avondprogramma, verzorgd door de aanwezige redactie 🙂 . Training with the Champs.

Wetsuits worden beschikbaar gesteld door deboer wetsuit, de fietsen  door Bike Sensations, dus geen gesleep met grote koffers.

Op een unieke locatie, met een unieke groep, je voorbereiden op het seizoen 2024! Tijd voor ontspanning , maar ook serieus trainen, aan alles is gedacht. De gym , het zwembad, buitenwater, mooie fietsroutes en fraaie looproutes.
En dat alles in een prachtige omgeving met geweldige weersomstandigheden en met begeleiding door zeer deskundige trainers.

Naast alle serieuze zaken, wat betreft de voorbereidingen voor het seizoen 2024, zal er zeker ook aandacht zijn  voor de minder serieuze zaken, lees ontspanning en gezelligheid. Een quiz , een avond vol anekdotes en triathlonverhalen, het is er allemaal. Maar  een avond helemaal niets kan ook, als je dat wil. Gewoon een biertje of een wijntje en lekker “kleppen” met de andere deelnemers. En daar blinken wij als redactie van Trikipedia.nl dan weer in uit. Ook zullen in de avonduren de zwemvideo-analyses besproken worden, immers tijdens het trainingskamp zal er ook veel aandacht zijn voor de zwemtechniek.

Juist die H50+ en D40+ atleten, op welk niveau dan ook, dat is onze doelgroep. Serieus, hard trainend voor het resultaat, maar ook de behoefte aan dat o zo belangrijke stukje sfeer. Wij kijken uit naar een geweldige week.

Er is plaats voor maximaal 30 atleten, maar we hebben natuurlijk de mogelijkheid om meerdere trainingskampen te organiseren bij voldoende belangstelling. Ook is er voor deelnemers aan dit trainingskamp de mogelijkheid een tweede week aansluitend te boeken, ook onder begeleiding van Frank en Niek Heldoorn. Natuurlijk zijn partners, kinderen en/of kleinkinderen ook zeer welkom.

Opgave voor deelname aan dit unieke trainingskamp kan door een mail te sturen naar info@frankheldoorncoaching.nl
Bij de wens om een kamer te delen zal hij deze puzzel in overleg oplossen 🙂 .

Trikipedia Trainingskamp Gran Canaria
in samenwerking met Anfi Sports Academy, deboer wetsuits, Bike Sensations en Frank en Niek Heldoorn.

Datum: za 13 april – za 20 april 

Inbegrepen:

  • Transfer van luchthaven naar Anfi en terug
  • Verblijf met half pension
  • Zwem-, fiets en looptrainingen
  • Zwemtechniek analyse + aanbevelingen
  • Gratis gebruik deboer wetsuits open water + zwembad
  • Gebruik fiets, welke door specialisten helemaal op maat worden afgesteld. Het is zelfs mogelijk om binnen de trainingsweek op een andere dag aan te schuiven of te vertrekken (je mist dan natuurlijk wel één en ander) en de transferkosten zijn dan voor jezelf. De hotelkosten zijn dan naar rato.

Niet inbegrepen:

  • Lunch
  • Vlucht, nog zelf te boeken, maar wacht daar even mee tot je  de boekingslink hebt gekregen van Frank Heldoorn

Mogelijke vluchthavens:
Amsterdam – Gran Canaria rechtsreeks met Transavia
Eindhoven – Gran Canaria rechtsreeks met Transavia
Brussel National – Gran Canaria rechtsreeks met Brussels Airlines

Prijzen voor 1 week (7 nachten)

Kamer met 1 slaapkamer
1 persoon = 1.700 euro euro per persoon
2 personen = 1.175 euro euro per persoon
3 personen = 1.000 euro euro per persoon

Kamer met 2 slaapkamers
1 persoon = 1.910 euro euro per persoon
2 persoon = 1.280 euro euro per persoon
3 persoon = 1.070 euro euro per persoon
4 persoon = 965 euro euro per persoon
5 persoon = 902 euro euro per persoon

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.