Prachtige aanbieding van de nieuwe Dare2Ride FUEGO 1.1 Smart Trainer

Een mooiere aanbieding voor een Smart Trainer tref je niet; de nieuwe FUEGO 1.1 met een korting van € 150 en twee maanden land gratis gebruik van Rouvy.

De  DARE2RIDE FUEGO 1.1 Smart Trainer is nu nog beter geworden!

De FUEGO 1.1. beschikt over een cadanssensor om uw training nog meer in te stellen terwijl u uw favoriete trainingsplatform gebruikt. Er is een nieuwe trainingsmodus geïntegreerd, zodat je via de D2R-app kunt kiezen tussen een soepelere of agressievere rit.
De nieuwe verbeterde versie is 20dB stiller dan het vorige model en heeft een veiligheidskap op het vliegwiel.

Gemakkelijk in elkaar te zetten
De FUEGO 1.1 is eenvoudig te monteren, direct uit de doos. De trainer is compatibel met een cassette met 8, 9, 10 en 11 versnellingen, zodat u uw buitenfiets comfortabel thuis kunt nabootsen. Er is een nulkalibratie nodig om u sneller dan ooit in het zadel te krijgen en te trainen.

 Connectiviteit binnen handbereik
ANT+ en Bluetooth maken het mogelijk dat de FUEGO 1.1. om te communiceren en verbinding te maken met uw favoriete apparaten en applicaties. Gebruik uw smartphone (IOS/Android), computer (Windows/MAC OS), GPS of FEC-compatibele apparaten om verbinding te maken met uw favoriete trainingsplatform. De FUEGO 1.1. maakt verbinding met veel van de hedendaagse populaire trainingssoftware, waaronder ZWIFT, TrainerRoad, Rouvy, Kinomap, PerfPRO en TACX-films (voor TTS).

Gesimuleerd gevoel op de echte weg
De FUEGO 1.1.  biedt de ideale hoeveelheid traagheid voor een realistischer ritje, en een trainer die lichter te vervoeren is. Dankzij technologie en voortdurend onderzoek is ons vliegwiel ontwikkeld om bij de weerstandseenheid te passen en zo levensechte fietssensaties binnenshuis te brengen.  Met slechts 22dB (@30KPH) wordt de FUEGO 1.1 beschouwd als een stille indoorfietstrainer, die een geluid maakt dat qua intensiteit vergelijkbaar is met dat van een elektrische ventilator.

De FUEGO 1.1 is de ideale trainer voor elk huishouden. Maak nu gebruik van deze fantastische aanbieding.

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.