Triathlon Woerden gestaakt wegens onweer, Simon en Eline waren reeds gefinisht – WTJ 3340

MAANDAG – Tweede Pinksterdag is het vaste prik triathlon Woerden. Ook vandaag. Maar de race moest al snel worden afgebroken vanwege onweer. Helaas kwam er dus abrupt een einde aan deze editie, maar de triatleten hadden alle begrip voor de beslissing. Veiligheid boven alles.

De snelle atleten hadden hun race er al wel op zitten. Simon den Braber prolongeerde zijn titel voor eigen publiek. Hij was klaar in 1.50.53 uur. Jeroen Frasa volgde als tweede op ruim zes minuten en Chris Webb eveneens uit Woerden was de nummer drie.

Ook drie vrouwen haalden de eindstreep nipt. Eline Geschiere, daags tevoren nog actief in Almere, won in 2.11.09. Dominique van Dijk werd tweede in 2.15 en Marloes Voorhout kon net voor de bui in alle hevigheid losbarstte binnen lopen in 2.19 uur. Daarna was het klaar met de pret.

Zo stond het op de website van de organisatie.

Wedstrijd gestaakt

De wedstrijd is gestaakt i.v.m. weersomstandigheden. Raadpleeg de organisatie (herkenbaar aan een blauw jasje of shirt) of een van de NTB officials voor nadere informatie. Bekijk de website en onze social media voor meer berichtgeving.
Daarna een bericht aan de vrijwilligers:

Opruimen parcours

Dringende oproep aan onze vrijwilligers. Schuil tot het droog is. We hebben jullie hulp hard nodig straks bij het opruimen. De prijsuitreiking komt te vervallen. De winnaars krijgen hun prijs opgestuurd. Zodra de uitslagen bekend zijn zetten we een link op de website.
Kennelijk hebben een aantal atleten de race wel af kunnen maken althans is er een soort van uitslag.
+++++

Hoe dan ook: volgend jaar weer gewoon afspraak Tweede Pinksterdag met triathlon Woerden.

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.