Meedoen in 4 triathlons met Team Maarten (van der Weijden Foundation) ?

Team Maarten – Maarten van der Weijden Foundation

Er zijn vier nieuwe evenementen toegevoegd aan de kalender van Team Maarten!
Doe jij komend jaar samen met Maarten van der Weijden mee aan de Triathlon Oud-Gastel, IRONMAN Westfriesland, Triathlon Holten en/of IRONMAN Maastricht en zamel jij met jouw sportieve prestatie geld in voor de Maarten van der Weijden Foundation? Bekijk dan de Team Maarten pagina op onze website en maak jouw persoonlijke actiepagina aan!

Team Maarten
Sinds 2020 heeft Maarten van der Weijden met zijn Foundation “Team Maarten” opgericht. Het doel hierbij is dat Maarten in teamverband deelneemt aan verschillende fiets-, loop- en triathlon evenementen. De geselecteerde deelnemers van Team Maarten zamelen zoveel mogelijk geld in voor de MvdW Foundation en dus voor kankeronderzoek en -projecten.

Maarten nodigt jou uit
Maarten vindt het heel tof en bijzonder als jij samen met hem wilt deelnemen aan (een van) de verschillende triatlons. Bekijk via deze link een opsomming van de evenementen waar Maarten zich voor wil inzetten en waar jij deel van uit kan maken!

Jouw donatiegeld
In aanloop naar het zelfgekozen sportevenement zet iedere deelnemer van de Team Maarten zich in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onze Foundation. Wij streven naar een donatiebedrag van €1.000 per persoon, echter zijn wij blij met elk bij elkaar gespaard bedrag dus is het niet erg wanneer het streefbedrag niet wordt gehaald. Jouw donatiegeld gaat voor de volle 100%, dus zonder aftrek van kosten, naar kankeronderzoek en -projecten! Op dit moment worden de projecten/onderzoeken waarvoor in 2021 geld ingezameld gaat worden, geselecteerd. De verwachting is dat deze projecten/onderzoeken in april of mei bekend gemaakt worden.

Ruud de Haan

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.