Maarten van der Weijden start in dubbele en 5×1 hele triathlon.

Naast de plannen met “Team Maarten” in de Nederlandse triathlonwedstrijden in Oud Gastel, IM70.3 Hoorn, Holten en IM 70.3 Maastricht  (zoals in een eerder bericht gemeld) waarvan alle gedoneerde bedragen naar de Maarten van der Weijden Foundation gaan, is Maarten van der Weijden nog lang niet klaar met zijn seizoen 2021. Dat hij de smaak meer dan te pakken heeft van de triathlonsport was ons al een tijdje duidelijk. Maar de duursportatleet pur sang heeft meer plannen wat betreft het lange werk.  Zo zal hij in 2021 een dubbele triathlon gaan doen in Italie( Italy Ultra Race) in mei en maar liefst 5 hele triathlons in 5 dagen tijdens de SwissUltra in augustus.

Natuurlijk vroegen we Maarten een reactie:

“Mijn stichting is erg blij met de deelname van zoveel triatleten tijdens de thuistriathlon. Dit smaakt naar meer, zowel sportief als fondsenwervend.

Naast de nieuwe triathlons waar ik met Team Maarten deelnemers geld ga inzamelen ben ik sportief gezien wel te porren voor extreme afstanden. Daarom kijk ik uit naar de dubbele triathlon in mei in Italië en de 5 triathlons in 5 dagen in Zwitserland in augustus.”

Natuurlijk zullen wij als Trikipedia  Maarten ook in deze bijzondere plannen op de voet volgen, dus later meer ……

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.