Dick Hoyt (vader in het legendarische team Hoyt) overleden op 80 jarige leeftijd

Samen braken ze een lans voor deelname van “andere sporters” in de sport; vader Dick en gehandicapte zoon Rick Hoyt. Talloze deelnames in diverse marathons en triathlons. Wereldnieuws werden ze , toen ze samen de Ironman Hawaii tot een goed einde brachten. De onvoorwaardelijke vader-zoon liefde.

Inspiratie voor heel veel mensen over de gehele wereld in de sport.

Vandaag werd bekend dat Dick Hoyt op 80 jarige leeftijd overleed.

Beelden zeggen veel meer dan woorden

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.