Dick Hoyt (vader in het legendarische team Hoyt) overleden op 80 jarige leeftijd

Samen braken ze een lans voor deelname van “andere sporters” in de sport; vader Dick en gehandicapte zoon Rick Hoyt. Talloze deelnames in diverse marathons en triathlons. Wereldnieuws werden ze , toen ze samen de Ironman Hawaii tot een goed einde brachten. De onvoorwaardelijke vader-zoon liefde.

Inspiratie voor heel veel mensen over de gehele wereld in de sport.

Vandaag werd bekend dat Dick Hoyt op 80 jarige leeftijd overleed.

Beelden zeggen veel meer dan woorden

Ruud de Haan

De andere helft van het bekendste speakerduo van Nederland, zoekt elke maandag zijn stem terug, beweert zelf ooit aan triatlon gedaan te hebben, hoopt dat er geen beeldmateriaal bovenkomt van die Speedo-periode... ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.