Mohamed Maso (Mo) gaat van show naar show: Langs de Lijn en de Vooravond en dan Asian Games – WTJ 1814

WOENSDAG – De Mo-show goes on. Die Mohamed Maso groeit langzaam uit tot een BN-er of moeten we zeggen BS-er? De Syrische triatleet was de voorbije weken al prominent in beeld met eerst het artikel van Thomas Sijtsma en vervolgens het gezellige interview met Dolf Jansen in Spijkers met Koppen.

Dat hoorden natuurlijk weer collega-radiomakers, zodat we vanavond opnieuw kunnen genieten van Mo in het beste radiosportprogramma Langs de Lijn en Omstreken. Mo zit vanaf 22 uur in de uitzending. Te beluisteren via https://www.nporadio1.nl/langs-de-lijn-en-omstreken

Erg grappig trouwens hoe zijn team terugkeek op het programma Spijkers met Koppen. Door de boel om te draaien. Dat ging als volgt:

Stel je eens voor, je spreekt net 6 maanden Arabisch en je wordt uitgenodigd door ’n Arabische zender……….ik moet er niet aan denken, maar Mo doet het zonder blikken of blozen in het Nederlands en maakt zelfs grapjes. Jaja, zelfs Dolf Jansen moest eraan geloven 🙂

Het is inderdaad bewonderenswaardig hoe goed Mo zich redt in het Nederlands, voor iedereen een vriendelijk woord heeft en intussen blijft doortrainen om zijn grote droom te verwezenlijken.

Morgenavond – donderdag – is dan al weer zijn volgende optreden bij de zeer goed bekeken talkshow De Vooravond met Fidan Ekiz en Renze Klamer (nee geen familie van…)

Aanstaande Zaterdag reist Mo af naar Japan voor de Aziatische Spelen. Daar gaan we hem natuurlijk nadrukkelijk volgen.

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.