Rustige zaterdag, drukke zondag als het om de tri-kalender gaat – WTJ 1818

ZATERDAG – Rustige zaterdag wordt gevolgd door een drukke zondag. In eigen land de Super League Triathlon Arena Games Rotterdam. Te volgen via de site van SLT het YouTube Kanaal, maar Trikipedia gaat ook haar best doen de wedstrijden van de paratriatleten en elites zo goed mogelijk te volgen. Interviewtjes met Maya, Rachel, Rani, Marco, Marten, sfeerimpressies enzovoorts. Het exacte programma gaven we eerder deze week al door. We zitten er klaar voor.

Dat zitten we ook voor de Ironman 70.3 Florida met Tom Oosterdijk, Michiel de Wilde en (ook wel een beetje) Joe Skipper. En later op de zondag volgen we dan nog in Mellila, de Spaanse enclave in Marokko de verrichtingen van Dorian Horsten en Barbara de Koning. Voor beiden hun debuutrace in de elites. En dan nog de Mission Marathon Enschede. We volstaan vandaag met een paar foto’s van vrolijke Tom, die incheckt in Haines City. En ons allen laat schrikken met een foto van het zwemparcours waar alligators…. Afijn: aan de acht actieve Nederlandse triatleten zondag veel succes gewenst!

 

 

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.