SLT Rotterdam, een dagje genieten. Interviews met Marten, Maya, Rachel, Rani, Marco en Jetze

 

Natuurlijk komt Wim later vandaag in zijn WTJ tekstueel terug op de wedstrijd in Rotterdam. Maar als je dan aanwezig mag zijn, spreek je natuurlijk met de Nederlandstalige deelnemers: Marten van Riel, Maya Kingma, Rachel Klamer, Rani Skrabanja en Marco van der Stel.

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.