Geen publiek bij Tri Series/NK Rotterdam, wel livestream nu met NK vrouwen: Maya op kop

ZATERDAG – Op de valreep kwam de organisatie van de Tri Hard Series ’s avonds na de persconferentie nog met aanvullende informatie. Wij maakten al melding van het fenomeen zitplaatsen en dat betekende ’s avonds nog last minute aanpassingen. Een foto zoals deze feature – Rotterdam vier jaar geleden – zal vandaag helaas niet te maken zijn. (valt me ineens op hoe klein Greg Welch is, want zo groot ben ik zelf ook weer niet)

We maken nog even melding van de boodschap van de organisatie met daarin ook de livestream, waarmee je in elk geval nu kunt kijken naar het NK vrouwen, waar Maya Kingma meteen in het water er al vandoor is.

ORGANISATIE TRI SERIES:

Let op: publiek morgen en zondag (helaas!) NIET toegestaan tijdens TRI ROTTERDAM
Het goede nieuws is dat ons evenement gewoon doorgaat voor de sporters – en dat is veruit het belangrijkste – maar we hebben wel een kleine domper te melden: helaas is het last-minute NIET toegestaan om dit weekend publiek/toeschouwers toe te laten tot ons evenemententerrein. Nadat we de persconferentie helemaal hebben uitgeplozen en nogmaals overleg hebben gehad met alle betrokken instanties, kunnen we helaas niet anders dan dit besluit nemen.
Publiek en toeschouwers zijn dus NIET toegestaan tijdens TRI ROTTERDAM en zullen niet tot het evenemententerrein worden toegelaten. Zij kunnen morgen het NK Standaard Distance wel live volgen via de gratis livestream, die wordt uitgezonden via www.3athlon.nl/live en zal starten vanaf 11:25 uur.
Voor atleten geldt: alle eerder gecommuniceerde regels blijven gelden. Deze kun je terugvinden in de deelnemersgids of via https://trirotterdam.nl/testen-voor-toegang/. Hierin verandert dus niks.
Wel is het zo dat er geen horeca geopend zal zijn tijdens TRI ROTTERDAM. Atleten: neem dus vooral eigen eten en drinken mee. Na de wedstrijd verzoeken we je zo snel mogelijk naar huis te gaan.
Voor de Eredivisie en 1eDivisie op zaterdag geldt dat ieder team slechts één coach mag meenemen. Houd je aan deze regel. Coaches krijgen een accreditatie wanneer zij het terrein betreden: draag deze zichtbaar!
Voor de Junior Challenge van aanstaande zondag geldt dat iedere Junior één ouder als begeleider mee mag nemen. Deze ouders dienen zich aan te melden door een mailtje te sturen naar info@trihard.nl. Doe dit alstublieft tijdig, zodat we nog tijd hebben om dit te verwerken.
Excuus voor deze last-minute wijzigingen, maar we doen ondanks de vandaag aangekondigde maatregelen alles om het evenement op deze manier succesvol en vol plezier voor alle atleten door te kunnen laten gaan.

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.