Kú Cycle officiële Bike Partner IRONMAN Nederland

September 14, 2021 – Maastricht, Nederland.

Het revolutionaire Kú Cycle verbindt zich aan IRONMAN Nederland als naamgever van de fietsparcoursen op de Nederlandse wedstrijden tot en met 2023.

Rob Frambach, wedstrijddirecteur van IRONMAN Nederland: “IRONMAN streeft naar de best mogelijke technische uitvoering van een wedstrijd, in een attractieve omgeving zoals Maastricht en Hoorn, maar ook met de beste race beleving en partners zoals Kú Cycle willen wij vooraanstaand zijn en blijven in de triatlon sport.

Kú Cycle is een vooruitstrevend bedrijf dat zich richt op innovatie en ontwikkeling van triatlonfietsen. Met technieken uit de Formule 1 en ervaring met het managen van een professioneel triatlonteam, weet Kú Cycle exact wat triatleten nodig hebben: het beste materiaal om optimaal te kunnen presteren.”

Kú Cycle CEO Alex Bok over de samenwerking met IRONMAN Nederland: “In de wereld van triatlon behoeft IRONMAN nauwelijks een introductie, het is een simpelweg icoon, die zowel deelnemers als ook toeschouwers over de hele wereld onvergetelijke racebelevenissen bezorgt en mensen inspireert tot een gezonde levensstijl.”

Over de afgelopen maanden hebben de teams van Extra Leisure onder leiding van Rob Frambach en Comeback Sports onder leiding van Floor Schouten hun visie gedeeld over de toekomst voor IRONMAN in Nederland. Hun passie over de Nederlandse IRONMAN events, maar ook de daadkracht om de racebeleving van alle IRONMAN-evenementen in Nederland naar een exceptioneel niveau te trekken, heeft onze keuze voor deze samenwerking erg makkelijk gemaakt. De Kú TF1 is een 100 procent triatlon fiets en dan met name voor de halve en hele IRONMAN-events. Wij hopen deze exceptioneel snelle triatlon fiets te introduceren aan alle deelnemers van de IRONMAN-events.

Innovatie, passie en daadkracht is wat wij samen met IRONMAN Nederland hopen aan te bieden aan elke race deelnemer de komende jaren.

Kú Cycle is vanaf deze maand bij IRONMAN Westfriesland aanwezig in de IRONMAN Village op de Nederlandse evenementen.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.