SWIMM en Trikipedia: samen in de juiste stroomversnelling en op dezelfde golflengte

Onze nieuwe partner Swimm stelt zich voor in onderstaand artikel. Een geweldige enthousiaste groep mensen met een pracht product en geweldige ideeën, waarmee wij als Trikipedia graag de samenwerking aan gaan. In 2022 en verder zullen we samen met Swimm een aantal bijzondere activiteiten gaan organiseren, maar daarover later meer.
Het tegenstroom zwembad, waarin wereldtoppers trainen en ook bij Triathlonwinkel.nl al menig triatleet kennis mee heeft gemaakt, heeft zijn meerwaarde inmiddels ruim bewezen. Kennis maken met en proefzwemmen is natuurlijk mogelijk in Boxtel.

Hallo, wij zijn Swimm, een innovatief en fris bedrijf, wat stiekem veel te veel houdt van een gezonde leefstijl en zwemmen. Wij zijn trotse ouders van de Intelligent Pool. Dit is een compact zwembad met een ingebouwd tegenstroom systeem. Het bad laat je onverplaatsbaar baantjes trekken in je eigen tuin. De opbouw, de afmetingen, alles is afgestemd op de ultieme zwemervaring. Dit allemaal zodat onze klanten het hele jaar door heerlijk kunnen zwemmen in hun eigen omgeving. 

Ik hoor jullie al denken, maar wat kan dat voor ons als triatleten nu voor meerwaarde hebben? Daarom hebben we de gemakken van de Intelligent Pool voor een triatleet even op een rijtje gezet:

Altijd zwemmen
Met onze Intelligent Pool kun je het hele jaar door zwemmen. Weer of geen weer, verwarmd zwemmen is zeker een optie bij ons. Door het compacte formaat blijven de verwarmingskosten laag, waardoor je het hele jaar door kunt blijven trainen voor je volgende triathlon. Nooit meer afhankelijk van externe factoren.  

Regelbare stroming
Onze Intelligent Pool daagt zelfs Olympische kampioenen uit. Hoe dan?
Nou, dat komt omdat je onze stroming dus helemaal zelf kunt regelen. Je kunt de stroming gemakkelijk harder of zachter zetten met ieder smart device.

 

 

Persoonlijke trainingsprogramma’s
We zeiden net al dat de snelheid van de stroming zelf geregeld kan worden, maar als kers op de taart kun je ook nog van te voren trainingsprogramma’s vaststellen. Via onze website kun je bladeren door verschillende trainingen, maar ook zelf een training vastleggen. Of je nu van HIIT training houdt of onophoudelijk gas wil geven, je legt het vast naar eigen smaak. 1,2,3.. Zwemmen maar..!

Proefzwemmen
De Intelligent Pool is een propeller aangedreven systeem, waarin écht gezwommen kan worden. Wil je dit een keer zelf ervaren en wil je onze Intelligent Pool uit proberen? Onze SWIMM showroom bevindt zich in Boxtel. Hier hebben wij drie demo-baden die staan te popelen om getest te worden. Neem een kijkje op www.swimm.nl. We ontvangen je graag met open armen!

De kampioenen van SWIMM
Ons bad is trouwens erg bekend onder topatleten. Maarten van der Weijden, Ranomi Kromowidjojo & Ferry Weertman gebruiken ons bad regelmatig om hun doelen te behalen. Wist je dat Maarten van der Weijden onlangs 32 uur en 7 minuten achter elkaar in onze Intelligent Pool heeft gezwommen en daarmee een wereldrecord in handen heeft? En ook de afgelopen 4 dagen zwom Maarten in Dokkum in ons bad.

Daarnaast is een van onze meest enthousiaste klanten en ambassadeur geen onbekende naam in de triathlon wereld, namelijk Yvonne van Vlerken. Dit heeft zij te zeggen over ons mooie bad: 

“Na een 3 jarige zoektocht hebben we eindelijk met SWIMM de pool gevonden die we willen. Ons buikgevoel schreeuwde JAAA bij dit bedrijf. De Swimm maakt het zo tijd efficiënt om je zwemtraining te doen, voor mij, nu inmiddels als Coach, wil ik zoveel mogelijk tijd hebben voor alle geweldige atleten in ons team, daar kom ik zelf snel te kort. Door Swimm in mijn eigen tuin heb ik de mogelijkheid tussen mijn werk met onze atleten, toch lekker mijn eigen kilometertjes te maken. Een gezonde, fitte en happy coach weerspiegeld zich op de atleten en dat is gaaf! De Swimm is een upgrade voor ieder zijn levenskwaliteit, hadden we hem maar eerder gehad!” 

Samenwerking Trikipedia
Waarom we gaan samenwerken met Trikipedia? Dat is heel simpel: krachtiger aanwezig zijn in het hart van een belangrijke doelgroep: de triatleet. Trikipedia is het go-to platform voor iedere fanatieke triatleet en is dé plek om op de hoogte te blijven van alles wat er in de triathlon wereld speelt.  

We hebben ontzettend veel zin om ons verhaal te delen en evenementen te organiseren met deze prachtige groep enthousiaste mensen. Dit natuurlijk met één gezamenlijk doel: zwemmen mogelijk maken voor een grote groep triatleten, om ze te ondersteunen in het behalen van hun doelen.  

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.