Trikipedia.nl exclusief mediapartner IRONMAN Nederland

IRONMAN Nederland en Trikipedia.nl zijn een nog nauwere samenwerking aangegaan voor 2022; Trikipedia.nl is de exclusieve mediapartner van IRONMAN Nederland.

Via Trikipedia zullen we onze lezers op uitgebreide wijze informeren over de bijzondere Ironmanraces in Maastricht en Hoorn, de randactiviteiten en alle andere bijzonderheden.

Livestream Maastricht
Tal van ideeën worden op dit moment nog verder uitgewerkt rondom de wedstrijden in Maastricht en Hoorn, maar in ieder geval is nu al duidelijk dat via de Facebooksite en website van Trikipedia.nl op 6 en 7 augustus de gehele dag tot de allerlaatste finisher een livestream verzorgd zal worden, Ruud gaat als reporter vanaf het finish tapijt iedereen laten meegenieten, sfeer, emoties, publiek, gasten en alle finishers in tal van interviews. Vanaf legendarische grond!

Rob Frambach (IRONMAN Nederland): “In Trikipedia.nl vinden we de ideale mediapartner om van onze races een nog grotere beleving bij de atleten en hun volgers te creëren. Niet alleen tijdens de race, met hun kennis van de sport en de deelnemers, maar ook met hun bijdrage tijdens onze expo’s in de dagen vooraf. Waar we een podium voor Ruud en het Trikipedia – IRONMAN café gaan bouwen met een heel rand programma, interviews, dj’s, muziek, coaches, pro’s en partners, iedereen komt aan bod. De expo gaat met Trikipedia en Ruud, de place to be zijn. Daarnaast zijn wij ook via het enorme lezerspubliek van Trikipedia.nl in staat op meerdere manieren de atleten en belangstellenden te informeren over onze evenementen”.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.