Trainen in de provincie Gerona; het kan optimaal : Rosamaravilla, onze nieuwste partner!

Trikipedia stelt je graag voor aan een nieuwe partner; Rosamaravilla. Een ideale plaats in de Spaanse provincie Gerona om een trainingskamp te beleggen. De Nederlandse eigenaar is zelf triatleet en weet dus wat er nodig is om een optimaal trainingskamp te realiseren.

Where tri life thrives and family life matters

Rosamaravilla is hét adres voor een gezellige en productieve triatlon trainingsvakantie. Of je nu komt met je vrienden, je partner, je familie of met je club, RosamaraVilla is the place to be. Jij kunt je volledig op je trainingen focussen, wij zorgen voor de rest. Met een 25 meter zwembad in de achtertuin en een uitgebreide gym in de garage kom je als triatleet volledig aan je trekken. Punta Canyet ligt direct aan zee, midden in de natuur en aan een van de mooiste kustwegen die Spanje rijk is.

Als base camp of volledig begeleid en verzorgd.
Wij richten ons op beginnende, intermediate, maar ook op gevorderde atleten. Daarbij helpen we je graag om je trainingsdoelen te bereiken. Wij zorgen ervoor dat elk individu de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft en verdient. Gebruik ons als een volledig uitgeruste trainingsbasis of kies voor volledig begeleid en verzorgd. In alles stellen wij jou, als atleet samen met je team, centraal.

Triathlon Heaven
De provincie Gerona heet niet voor niets triathlon heaven! Rosamaravilla ligt direct aan de kust en is omgeven door bergen. Midden in het ‘Massis Les Cadiretes’ vind je de perfecte omstandigheden voor een heerlijke trainingsweek. De zon, de zee, prachtig verharde en onverharde bergwegen, ongerepte natuur, allemaal elementen die het gebied heel bijzonder en uniek maken. Het is niet voor niets dat triatleten als Jan Frodeno vanuit deze provincie het seizoen voorbereiden.

Partners & Familie
Gezinnen en niet trainende partners zullen zien dat Rosamar veel te bieden heeft. Je vindt er prachtige stranden en een van de beste restaurants van Spanje met een spectaculair terras direct gelegen aan zee. Er is ook een gezellige typisch spaanse chiringuito midden op het strand. Dit alles op loopafstand (200m) van de villa. In de directe omgeving zijn prachtige Spaanse steden en culturele bezienswaardigheden te ontdekken. Maar je kunt natuurlijk ook heerlijk ontspannen bij het 25m zwembad genieten van onze grote tuin!

Accommodatie & faciliteiten
De villa is in 2021 volledig gerenoveerd. Het is luxueus en modern, met flair van de jaren 70. Een comfortabel vakantiehuis dat je alles biedt om te trainen en te ontspannen. Het maakt niet uit of je in het begeleidingsteam zit of de toekomstige IRONMAN kampioen bent, elke gast is belangrijk. Wij zorgen ervoor dat het je aan niets zal ontbreken.

Extra’s
Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van gratis parkeergelegenheid, boodschappenservice, bikerental service, massages & fysio on request, snel draadloos internet, satelliet televisie, wasmachine en droger. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. Het huis heeft centrale verwarming en een open haard. Huisdieren zijn welkom. Babybedjes en kinderstoelen zijn beschikbaar op aanvraag. De villa biedt ruimte aan 10 personen.

Meer info over deze unieke trainingsmogelijkheid vind je hier

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.