Je allereerste triathlon in Oud Gastel samen met YouTuber Average Rob, dankzij nieuwe hoofdsponsor Toyo Tires – WTJ 2463

VRIJDAG – Het is triathlonweek in mijn dorpje Oud Gastel. En dat merk je overal aan. Vanaf maandag wordt gebouwd aan parcoursen, start- en finishgebieden. Triatleten verkennen de route, testen het water bij het proefzwemmen op dinsdagavond of doen alvast mee aan de Tridaagse.

Want ook in Oud Gastel doen tientallen deelnemers voor de allereerste keer mee aan een triathlon. Om nu eens te laten zien hoe het is om voor het eerst een triathlon te doen, zocht onze gloednieuwe hoofdsponsor Toyo Tires contact met Average Rob, een wereldberoemd YouTuber. De Belg heeft honderdduizenden volgers en ging met mister Toyo Tires Marten van Riel in zee voor zijn allereerste triathlon.

Het filmpje is al bijna 200.000 keer bekeken. Marten is er zaterdag nog niet bij, zijn programma laat dat nog niet toe. Maar nu in Oud Gastel het hoofdkantoor van Toyo Tires is gevestigd zal dat in de jaren na Parijs ook vast gebeuren. De directie van Toyo Tires is er wel. In Oud Gastel zijn overigens wel de winnaars van de IM 70.3 Hoorn van vorig jaar: Marlene de Boer en Ruben Geys. Het startveld is ondanks alle andere wedstrijden sterker dan ooit. Aanvang 8.45 uur zaterdagmorgen 25 juni.

Met Average Rob dus….

 

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.