2500 keer WTJ- een uniek feit in de triathlonwereld.

2500 keer een triathlonbericht plaatsen  met feiten en wetenswaardigheden. Onze lezers boeien met de voor hem kenmerkende schrijfstijl; soms kritisch, vaak lovend, persoonlijk , maar bovenal feitelijk. Veel gekopieerd, maar altijd zo herkenbaar: de hand van Wim van den Broek in zijn unieke WTJ’s.

Ooit begonnen we als 3athlon.nl, maakten we vervolgens de keuze om Trikipedia.nl op te starten, maar immer een vaste waarde , (bijna) dagelijks; het WTJ (Wim’s Triathlon Journaal). Alle Nederlanders op een hele, de meest exotische wedstrijden met uitslagen, persoonlijke verhalen en  alle bijzonderheden van wedstrijden.

Tot diep in de nacht  samen overleggen over de inhoud en dan gaat “onze man in Stampersgat” achter zijn laptop zitten en gaat “tikken”, zoals hij dat altijd benoemd. En dan tovert de woordenkunstenaar er weer een artikel uit; feitelijk, meningsvormend, kritisch of heel persoonlijk. Geen kopieerwerk, maar home-made.

Dit weekend de 2500e WTJ, uniek in de triathlonwereld.

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.