Japanse triatlete na aanrijding overleden in Frankrijk, ook in 2023 een tweedaagse tijdens Kona, Commonwealth Games .

Triest nieuws; de 25 jarige Japanse triatlete Tsudoi Miyazaki overleed na een aanrijding met een auto tijdens een training in het Franse Orleans. Miyzaki , als voormalig nationaal  kampioene <23 en derde dit jaar tijdens het nationale sprint kampioenschap , werd gezien als absoluut talent in Japan en mogelijke kandidate voor de Spelen in 2024 en 2028 . Ze finishte afgelopen weekend de World Cuprace in Pontevedra als 50e.

Vandaag werd bekend gemaakt dat het WK Ironman op Kona ook in 2023 over twee dagen zal worden bestreden. Onderstaande mail werd naar de gekwalificeerde atleten verzonden:

En morgen  (oh nee , vandaag al) de triathlon van de Commonweatlh Games met fantastische startvelden bij de mannen en vrouwen. Henri Schoeman en Flora Duffy die hun titel verdedigen.
Startlijst mannen
Startlijst vrouwen

Schedule:
Friday 11am Men’s Individual
Friday 2.30pm Women’s Individual

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.