Onderzoeksrapport Unravelling is klaar; laten we lering trekken en een beladen hoofdstuk afsluiten

Sociale onveiligheid
Unravelling heeft gekeken naar mogelijke sociale onveiligheid, de effecten op de triatleten, de gehanteerde protocollen en procedures. Het komt met aanbevelingen (lees: dwingend advies), wat er zoal veranderd moet worden.
Persoonlijke noot:
Wij achten het onnodig voortdurend het feitenrelaas inclusief de namen van betrokken coaches en functionarissen te herhalen, noch vinden we het van enig belang door wie het balletje aan het rollen is geraakt. Dat laatste maakt het namelijk schier onmogelijk dit beladen hoofdstuk af te sluiten. Veel belangrijker lijkt het ons lering te trekken uit een periode waarin bepaalde zaken niet goed zijn gegaan en ons te richten op de toekomst, waarin plezier in de sport weer de bovenhand krijgen.
Wie de schoen (zie featurefoto) past, trekke hem aan
Wim van den Broek
vml. NTB-speaker/redacteur Trikipedia

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.