Winnende race van Diede Diederiks in beeld: tweede overwinning in Poolse Ironman 70.3 – WTJ 2550

MAANDAG – De mooiste prestatie van afgelopen weekend kwam op naam van Diede Diederiks. Een prachtzege op de Ironman 70.3 in het Poolse Poznan. Daar kun je mee thuis komen. Het was voor Diede al weer de derde grote internationale zege op een halve afstand. Eerder won ze Ironman 70.3 Warschau (Polen ligt haar kennelijk goed) en Challenge Geraardsbergen. We hadden zondag nog geen beelden, maar nu gelukkig wel. Met dank aan: higginsbabyphotography en aan Robert de Korte.

 

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.