Steven Spielberg bezig met nieuwe film? Starring Vasco Vilaca in The Sea Lion; volgend jaar vast een SLT-team onder de naam Sea Lions – WTJ 2568

 

VRIJDAG – We kwamen vanochtend nog met een zeehond op de proppen in onze berichtgeving over Vasco Vilaca, die tijdens een training voor de kust van Malibu gebeten was. Het blijkt bij nader inzien een zeeleeuw te zijn. Alsof het allemaal al niet spectaculair genoeg is, hebben de mensen van Super League Triathlon de training en de met een zeeleeuw worstelende triatleet uit Portugal ook nog alles gefilmd. Of zou het allemaal in scene gezet zijn door Steven Spielberg?

Wedden dat er volgend jaar in de Super League Series naast de Rhinos (waar Vilaca voor uitkomt), de Cheetas, de Sharks, de Eagles en de Scorpions ook een team de Sea Lions gaat heten!

We kunnen de hele tekst uit het filmpje uitschrijven, aannemende dat jullie allen de Engelse taal beheersen kunnen we er het beste maar naar kijken. Let op: niet geschikt voor al te jeugdige kijkers tenzij Freek Vonk-fans.

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.