Trainingen op Lanzarote of Gran Canaria? een unieke mogelijkheid!

Uniek; een trainingsstage boeken op Lanzarote of Gran Canaria door samenwerking tussen Trikipedia.nl , Triathlonworld.nl en Bike Sensations.

Nu is het moment om je seizoen 2023 te plannen en trainingskampen voor te bereiden. Uitermate geschikt en zeer populair zijn de locaties Lanzarote en Gran Canaria.

Bike Sensations is al jaren een begrip op Lanzarote voor het verhuur van hoogwaardige fietsen en het boeken van accommodaties op Lanzarote. Sinds 1 november hebben zij ook een vestiging op Gran Canaria en is er ook daar de mogelijkheid om fietsen te huren en een accommodatie te huren voor een trainingsstage.

Een genoeglijk samenzijn in Maastricht, tijdens de Ironmanrace, heeft een bijzondere samenwerking opgeleverd. Trikipedia.nl, Triathlonworld.nl en Bike Sensations slaan de handen ineen.

Trikipedia.nl verzorgt de promotie van deze geweldige accommodaties en de verhuur van de hoogwaardige racefietsen op Lanzarote en Gran Canaria op onze site, Triathlonworld.nl geeft een voucher van 5% korting voor aankoop op hun producten en Bike Sensations verzorgt de verhuur van de fietsen en/of accommodatie.

Wat moet je doen:
Boek een fiets en/of accommodatie via Bike Sensations, vermeld daarbij Trikipedia.nl en ontvang vervolgens een voucher voor 5% korting op aankoop  van de talloze topproducten van Triathlonworld.nl.

Voordelen: een top accommodatie is gegarandeerd, geen kapotte koffers, gebroken fietsen, lange wachttijden op vliegvelden,  geen gesleep en monteren van je fiets.  Mooie korting op aanschaf op Triathlonworld.nl producten, Nederlandstalig begeleiding en ook kennis van zaken en omgeving aanwezig.

Waarschuwing: Je loopt de kans Ronald, Lenno, Wim of Ruud ter plaatse tegen te komen. Zij zullen dan, bij voldoende deelname, een avondvullend triathlonprogramma verzorgen of een avond vol anekdotes van Wim en Ruud.

Alle info vind je op de website van Bike  Sensations 

Een impressie hieronder in de video:

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.