Johan Wagenaar / Bikesensations niet te stoppen.

8 jaar geleden begon hij op Lanzarote met 40 fietsen met Bikesensations. Een klein fietsverhuur winkeltje aan de boulevard in Puerto del Carmen. Inmiddels gegroeid tot een grote firma en een begrip in fiets- en triatlonland. Nu met 5 winkels op Lanzarote en één op Gran Canaria, 600 fietsen en een prachtig team van 20 personen.

In 2015 kwam hij ook in aanraking met de triatlon. Inmiddels 8 full distance gefinisht waaronder 4x Lanzarote. Niet alleen ervaren als atleet, maar internationaal erkend als vakman. Zo was hij op uitnodiging van Ironman bike mecanicien tijdens Ironman Hawai  2022 op beide race dagen. Aldaar was hij op het parcours om te zorgen dat atleten met pech toch hun race konden vervolgen.

Johan is niet te stoppen. Zomer 2022 werd hij geïntroduceerd door Alex de Boer aan de CEO van  Anfi Sports Academie Gran Canaria. De CEO kwam met een prachtig project waar Johan geen nee kon zeggen. Winkel 6 werd opgezet op een ander eiland : Gran Canaria. Naast het verzorgen van fietsen heeft Bikesensations ook de mogelijkheid om te zorgen voor optimale accommodatie tijdens het verblijf op Gran Canaria of Lanzarote.

Nu januari 2023, 3 maanden na opening, begint het bedrijf op Gran Canaria zijn vorm te krijgen. Met alleen maar blije gasten, die op geweldig materiaal fietsen en super blij zijn met de service. Wij, van Trikipedia, krijgen deze berichten ook door van de atleten en uiteraard willen wij dat niet voor ons houden. Wij kunnen alleen maar zeggen, mocht je naar Gran Canaria of Lanzarote gaan, boek je accommodatie en je fiets bij Johan (Bikesensations). Noem de naam van Trikipedia.nl en je krijgt een korting en een voucher van Triatlonworld.nl.  Alle informatie vind je hier.

 

Trikipedia wenst jullie een geweldige ervaring op Gran Canaria of Lanzarote.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.