Trikipedia.nl bestaat 5 jaar; dat vieren we een week lang met prachtige kado’s (Dag 5: prijzen beschikbaar gesteld door TriPro)

Vijf jaar Trikipedia en dat gaan we vieren met onze lezers. Een week lang geven wij prachtige prijzen weg, in samenwerking met een aantal bedrijven en organisaties. Iedere dag een nieuwe kans op steeds nieuwe prijzen.
Als Trikipedia zijn we zeer dankbaar voor het grote aantal dagelijkse lezers en bedrijven/organisaties, die ons een warm hart toedragen.

Het Zuiden van Nederland heeft een “bijkomdag” na het carnavalsfeest, maar boven de rivieren is het bij tal van bedrijven enorm druk. Zo ook bij TRIPRO in Hilversum. Eigenaar Jeroen van Geelen weet “zijn Noorden en zijn Zuiden” niet vanwege enorme drukte. Bekend van o.a. zijn bike fitting, inspanningstesten en deskundigheid op gebied van de triathlonsport.
TRIPRO laat  weten natuurlijk mee te doen met ons verjaardagsfeestje en de volgende kado’s weg te geven:

 

5 x Newton visors

 

 

 

5 x Garmin buff en 5  x Profiel Design buff,
1 x smart watch

Wat moet je doen:

We houden Jeroen maar even “uit de wind” en pakken zelf de koppositie in de  dit maal geoorloofde stayerpositie.
We verloten deze prijzen onder onze lezers, die de moeite nemen dit bericht te liken op onze Facebookpagina.

De winnaars maken we bekend via onze Social Media kanalen op 2 maart.

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.