Trikipedia.nl bestaat 5 jaar; dat vieren we een week lang met prachtige kado’s (Dag 6: 4 startbewijzen triathlon Oud Gastel)

Vijf jaar Trikipedia en dat gaan we vieren met onze lezers. Een week lang geven wij prachtige prijzen weg, in samenwerking met een aantal bedrijven en organisaties. Iedere dag een nieuwe kans op steeds nieuwe prijzen.
Als Trikipedia zijn we zeer dankbaar voor het grote aantal dagelijkse lezers en bedrijven/organisaties, die ons een warm hart toedragen.

Verwer en Janssen triathlon 24 juni 2023

De 37e uitgave van de Verwer en Janssen triathlon (met keuze uit de afstanden 1/3e, 1/4e, 1/8e, trio-teams) is  zaterdag 24 juni 2023. Net als bij de vorige editie zijn er twee series 1/3e afstand. De eerste serie is hierbij de wedstrijdafstand.
“Brabants Mooiste” is een veel gehoorde term bij atleten over deze klassieker. Tal van Nederlandse en Belgische topatleten stonden al op het podium in Oud Gastel. Ook de BBQ na afloop is befaamd. En de enige wedstrijd waar Peppie en Kokkie nog samen aan de micro staan.

Vandaag geven wij 4 startbewijzen weg voor deze wedstrijd (afstand naar keuze).

Wat moet je doen:
Mail naar Wim van den Broek w.vdBroek@bndestem.nl en vertel hem waarom jij wilt starten in Oud Gastel op 24 juni. Hij zal bepalen wie de 4 gelukkigen zullen worden.

De winnaars maken we bekend via onze Social Media kanalen op 1 maart.

 

 

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.