Trikipedia.nl bestaat 5 jaar; dat vieren we een week lang met prachtige kado’s (Dag 7: De Airflow 2.0 van Cádomotus)

Vijf jaar Trikipedia en dat gaan we vieren met onze lezers. Een week lang geven wij prachtige prijzen weg, in samenwerking met een aantal bedrijven en organisaties. Iedere dag een nieuwe kans op steeds nieuwe prijzen.
Als Trikipedia zijn we zeer dankbaar voor het grote aantal dagelijkse lezers en bedrijven/organisaties, die ons een warm hart toedragen.


Namens Cádomotus  mogen we vandaag een Airflow 2.0 Every Day Training Rugzak XL weggeven. De gehele collectie rugzakken/triathlontassen van Cadomotus vind je hier

 

Maar ook de rest van triathlon gerelateerde artikelen, zoals kleding, helmen, schoenen zijn uitgebreid op de website van Cádomotus te zien. Hoe bijzonder de fietsschoenen zijn, beschreven we eerder al in een artikel .

Wat moet je doen:
Bezoek de website van Cádomotus en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan tevens een kortingscode voor 20 Euro.

De winnaars maken we bekend via onze Social Media kanalen op 4 maart.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.