Mitch Kolkman, nummer drie van de wereld in beeld; wat een dag voor deze topper!

ZONDAG – Ter motivering van de Nederlandse triatleten, die vandaag nog aan de bak gaan voor hun WK in Pontevedra, plaatsen we hieronder de briljante, ontroerende foto’s van Mitch Kolkman de held van Team NL. Zijn derde plaats biedt weer perspectieven dat Nederlandse triatleten zich kunnen meten met de besten van de wereld! Hulde aan Mitch, die het toch maar mooi klaar speelt.

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.