Diede Diederiks wint met overmacht open Duits kampioenschap cross triathlon

Afgelopen weekend was het Duitse Kampioenschap cross triathlon in de Xterra race in Schalkenmehren. In voorbereiding op het EK en WK cross triathlon neemt Diede Diederiks deel aan de Xterra wedstrijden. Met overmacht won Diederiks het open Duits Kampioenschap, met een mooie tweede plaats voor Linda van Vliet.

1 Diede Diederiks                2:33:39
2 Linda van Vliet                 2:45:44
3 Jara Brandenburg           2:50:37 (Duits Kampioene)

1 Malte Plappert                  2:13:22 (Duits Kampioen)
19 Colin Fleming                 2:31:00
24 Patrick Dekkers              2:33:45

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.