De Striek zoekt chauffeur a.s. vrijdag voor ICON Livigno.

Bijna alles is geregeld voor Claudia Striekwold om deel te kunnen nemen aan de Icon Livigno. Maar er wordt nog een chauffeur gezocht.

Het verhaal:
Claudia is momenteel aan het trainen in Italië en fietst daar af en toe met Annemiek van Vleuten , zoals we in een eerder verslag konden melden. Bij toeval komt De Striek er achter dat ze op de startlijst staat van  Icon Livigno, waar ze zich in 2020 voor had opgegeven via een loterij. Er ligt een startnummer voor haar klaar!


Niet voorbereid op deze wedstrijd besluit Claudia de kans te pakken om, ondanks het feit dat ze niet voorbereid qua voorbereiding, deel te gaan nemen aan deze super zware hele triathlon. Maar dan moet er nog wel een en ander geregeld worden. Van van Vleuten mag ze materiaal gebruiken, zij doet zelfs een oproep via  Instagram voor Claudia voor materiaal.

Alles lijkt geregeld. Maar één ding ontbreekt nog; de verplichte  chauffeur van de begeleidende auto. De auto is er, de benodigde materialen ook en  de mindset bij Claudia.

Nu hebben we als Trikipedia en onze lezers  wel eens vaker een kunststukje geleverd door berichten te delen. Hoe mooi zou het zijn als we met zijn allen Claudia aan een chauffeur en dus start aan de ICON Livigno kunnen helpen.

Delen dus onder al je vrienden, wellicht is er iemand in Noord Italië die Claudia een dag wil begeleiden aanstaande vrijdag.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.