Met Jetze Plat spreken we over zijn nieuwe uitdaging (marathons wheelen), handbike, triathlon en het einde van zijn topsport carrière na OS Parijs..

Jetze Plat: drievoudig Olympisch Kampioen 2021 en opnieuw Laureus genomineerd. In een open gesprek hebben we het over zijn nieuwe uitdaging; marathons wheelen in Boston, Berlijn en Londen, triathlon en het feit dat hij na Parijs waarschijnlijk stopt.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.