Het tri- en duathlonweekend in magnifieke beelden. Van Miami tot Shepparton, van Ameland tot Retie en van Lievin tot Manama – WTJ 2232

DINSDAG – We hadden de filmpjes van Edo van der Meer vanaf de tribunes (14000 zitplaatsen!) van het Arena Stade Couvert de Lievin. We hadden hier en daar leuk beeldmateriaal van de wedstrijden met de Nederlandse atleten, maar meestal komt er pas in de dagen erna meer los. Voor zover jullie die fraaie plaatjes al niet op de Socials van atleten gevonden hebben, zetten we er hier nog een aantal op een rij. Van Clash Miami, van crossRBR Ameland, van Europe Cup Lievin, van Asian Championships RBR Manama, van Sarasota enzovoorts. En we hadden er nog een paar gevonden van de Couples Championships van vorige week. Geniet van de vaak magnifieke beelden!

Clash Miami

Sara Perez Sala, gevallen in de race, reikt op zondag medailles uit.

Crossduathlon Ameland (foto’s Anky Brouwer)

 

Asian Championships RBR Manama

Americas Cup Sarasota-Bradenton

 

Open BK crossduathlon Retie met Mischa Hermans

Challenge Shepparton

Terug naar een week eerder: Couples Championships

Inmiddels zijn Rachel en Richard weer terug op Nederlandse bodem. Wij kijken uit naar hun volgende races, maar dat merken we vanzelf.

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.