Blue Monday and Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday…. – WTJ 2164

MAANDAG – Er schijnt zelfs een wiskundige formule achter Blauwe Maandag te zitten. Deze derde maandag in januari zou te ver van kerst afliggen, het duurt nog te lang voordat het maandsalaris wordt uitgekeerd, dus de schulden lopen op. Verder zit het weer niet mee, grauwe luchten en is het motivatieniveau beneden alle peil. De gevolgen laten zich raden en worden door de pandemie nog versterkt.

Om nou ieder jaar specifiek uit te pakken met Blue Monday vinden we ook niet sympathiek tegenover de andere dagen van de week. Daarom voor elke dag een kleur en een linkje met onze sport. Zodat je niet alleen voor vandaag wat extra motivatie krijgt, maar voor alle dagen van de weken, alle weken van het jaar, alle jaren van je leven…..

Blue Monday/Blauwe Maandag
Dolle Dinsdag
As Woensdag
Witte Donderdag
Goede Vrijdag
Roze Zaterdag
Rode Zondag

 

Fijne Maandag allemaal. Geniet ook van de kleine dingen.

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.