Hoe Zwitserse Jasmin haar goede vriend Youri naar de overwinning toe schreeuwt: Hop, hop, hop Youri, go go go!!!

MAANDAG – Foto’s van Youri Keulens glorietocht ontvingen we al eerder en deelden we ook. Nog mooier is het om Youri in actie te zien en dan ook nog eens vanaf de camerabeelden, die zijn Zwitserse vriendin Jasmin Weber maakte. De liefdesrelatie is weliswaar over, het stel blijft goede vrienden van elkaar. En zo boekte globetrotter Youri feitelijk ook een thuiszege. De familie van Jasmin was in elk geval helemaal in de wolken!

Dat begint al met Zwitserse koeienbellen. En dan Jasmin: Hop, hop,hop Youri. Let’s go. Go Youri go, go, go. Hop, hop, hop. Come on Youri, let’s go, thirty seconds, let’s go. Fourty seconds. Go go go. Up, Up, Up….  Geniet mee hoe van het enthousiasme langs de kant terwijl de Limburger naar een historische zege loopt.

p.s. let ook eens op de zwaarte van dat loopparcours. Met die trappen erin.

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.