De uitslagen van vandaag op een rijtje: Annemarie Rustenburg wint Nisraman; Xterra Brusse met derde plaats Wouter Dijkshoorn; Janien Lubben derde in Muritz en team Engeland wint Commonwealth Games

 

Annemarie Rustenburg wist met overmacht de Nisraman te winnen. Het werd een Nederlands feestje: een tweede plaats voor Telma van der Kamp, plaats drie Klaziena Politiek en een vierde plaats (1D40) voor Majke Jansen.
Bij de mannen de winst voor Tim van Hemel, zijn voorsprong op nummer twee Mathias Cloosterman bijna 19 minuten. Beste Nederlander Leander Laurijssens op een vijfde plaats.
De uitslag vind je hier .

Tijdens de Xterra Super Besse succes voor Wouter Dijkshoorn met een bronzen plak. Goud en zilver gingen naar de Belgen Sebastien Carabin en Joerie Hofman.

Ook een derde plaats in de halve van Muritz waar Janien Lubben meedeed, als invalwedstrijs voor IM 70.3 Dresden. Winst daar voor Julia Skala.
Uitslag hier

Tenslotte het verwachte goud op de Commonwealth Games voor het team van Engeland, het team bestaande uit Alex Yee, Sophie Coldwell, Samuel Dickinson en Georgia Taylor-Brown maakte de hoge verwachtingen waar en won de race voor Wales en Australië. Volledige uitslag hier .

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.