Interview met Marlene de Boer op Kona: ‘Ironman Hawaii met niets te vergelijken, de energie op het eiland is zo bijzonder’

Ze is de wereldkampioene van St. George Utah. Marlene de Boer staat aan de vooravond van haar derde hele triathlon, wederom een WK, maar ditmaal de ultieme race op Kona. Vijf maanden na het behalen van haar wereldtitel wordt Marlene gezien als favoriete voor de agegroep titel. Zelf heeft ze er onwijs veel zin in. Aan support (van ouders, vriend en sponsors) zal het niet ontbreken.
Namens Trikipedia sprak Alex Bok (K├║ Cycle) met Marlene met het zwemparcours als decor. Kijk maar mee.

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.