Gewoon een lekker filmpje: triathlon zal nooit meer hetzelfde zijn, dankzij de PTO Tour – WTJ 2736

DINSDAG – We kunnen alle verwachtingen van triatleten voor 2023 op een rijtje zetten, alle wedstrijdkalenders met oude en nieuwe  publiceren of meer overwintermomenten van toppers, maar laten we maar gewoon lekker kijken naar deze heerlijke video van de PTO Tour 2022 onder de noemer ‘Triathlon will never be the same again’. Veel kijkplezier, het is genieten met een grote G.

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.