Prijswinnaars Trikipedia-verkiezingen 2023: uit 169 kiezers kozen we er vier. Gefeliciteerd!

DONDERDAG – Het liet even op zich wachten, maar hier zijn dan toch de vier prijswinnaars van onze jaarlijkse Trikipedia-verkiezingen. In januari konden we de winnaars bekend maken.

Menno Koolhaas, Els Visser, Morena Stevens, Aniek Mars, Triathlon Nieuwkoop en de bronzen medaille op het WK voor Mitch Kolkman. Dat waren degenen met de meeste stemmen en zij zijn dus uitgeroepen tot respectievelijk Triatleet, Triatlete, Agegrouper, Talent, Organisatie van het jaar en Beste Prestatie.

Er zijn maar liefst 1431 stemmen uitgebracht. Dat gebeurde door 169 verschillende stemmers. Niet eerder werd in zo’n grote getale gestemd. Dank je wel daarvoor, het geeft aan dat onze verkiezingen, die we voor de negende keer hielden, leven.

Enthousiaste respons

En toen stond er een zinnetje ‘eind van deze week maken we de prijswinnaars bekend’. Eind van de week werd ‘eind van de maand’ en nog wat langer. Dat was uiteraard niet onze bedoeling, want jullie enthousiaste respons op de verkiezingen willen we er graag in houden.

Belofte maakt schuld, dus hier komen ze:

DOROTHE VRIEZE: winnares van de Woest Sport outfit

ANNE ZIJDEVELD: winnares startbewijs Triathlon Oud Gastel

RYAN WESSELING: winnaar startbewijs Woest Sport Twentse Triathlon Toer

SYLVIA VAN BREDA: winnares deboer dubbelbag 2.1

 

Alle winnaars: van harte gefeliciteerd! Als jullie even contact met de redactie willen opnemen, dan zorgen wij dat de prijzen op de juiste plek terecht komen:

Mail: ruuddehaan@hotmail.com en gaat het niet per post dan is Ruud nog regelmatig bij de wedstrijden waar hij speakert en jullie meedoen.

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.