De 11 kandidaten voor de Triple Dutch 2021

De Triple Dutch, in 2017 was daar de eerste mogelijkheid om in Nederland in één seizoen drie hele triathlon te doen. Als Trikipedia hebben we er altijd een beetje extra aandacht gegeven en de Triple Dutch omarmd.
Dit jaar zijn er elf atleten die een poging doen om de eretitel Triple Dutch finisher te behalen; 9 debutanten, David Janssen gaat voor zijn derde keer Triple Dutch, Richelle van Helten voor de tweede maal. Ramon v.d. Wilde en Christel Muis hebben inmiddels de Triple Mix voltooid; De Extreme Tri, Frysman en de Gelreman.

We hebben de startnummers voor de race in Almere toegevoegd en wensen de Triple Dutch kandidaten heel veel succes zondag.

Startnummer Almere
1033Rene Visser
1192Arthur Van den Aarssen
1347Richelle Van Helten
2024Irvin Van der Waal
2032Ed Van Hillo
2037Chris Snelleman
2043Arjen Eijlers
2044Andreas Ressing
2053Bastiaan De Wild
2069David Janssen
2169Tibor Korozsi

 

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.