Els Visser steekt meteen goed van wal in het nieuwe jaar: winst in triathlon Perth

ZONDAG – Mooie start van het nieuwe seizoen voor Els Visser. Vandaag (vannacht Nederlandse tijd) deed ze mee aan de Oceanic Olympic distance triathlon van Perth. Op het parcours, waar in het verleden ook twee keer het wereldkampioenschap OD werd gehouden, was de Nederlandse triatlete de snelste van allemaal. Een mooie opsteker voor Els in de aanloop naar de eerste confrontatie op de halve afstand, de Challenge Wanaka. Haar reactie was die van de immer blije Els:

Love the sport, love the TRI community 🤍 Happy to take the win at the Oceanic Olympic Distance Triathlon! 🏆Thanks so much for having me!

Els heeft een paar bijzondere weken voor de boeg, waarin ze behalve wil kijken hoe het met de vorm is gesteld tijdens Wanaka ook een hernieuwde ontmoeting heeft met Gaylene, de vrouw met wie ze na de schipbreuk acht uur achtereen zwom om uiteindelijk een eiland te bereiken. Dat alles gebeurde in 2014 nog voordat Els de triathlonsport ontdekte.

We troffen al een paar fraaie actiefoto’s aan.

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.