Een HAKA voor triathlonlegende Cameron Brown na zijn laatste pro-finish in ‘zijn Ironman Nieuw-Zeeland’ – WTJ 2779

Alle Nieuw-Zeelandse media verzamelde zich rond Cameron Brown

MAANDAG – Een bijzonder eerbetoon aan Cameron Brown, die zijn 25e Ironman Nieuw-Zeeland tot een goed einde bracht. Twaalfvoudig winnaar, 24 keer in de top tien. Een fenomeen neemt op 50-jarige leeftijd afscheid van het prof-bestaan (om als agegrouper nog jarenlang mee te blijven doen….). Dat gebeurde met een Haka, de traditionele Maori-dans uit Nieuw-Zeeland. Het raakt Cameron zichtbaar…..

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.