Teamcompetities eindigen sfeervol met tri-camping en bbq tijdens weekend Roermond – WTJ 2984

DINSDAG – De ware teamspirit ontstaat tijdens de Teamcompetities. De organisatoren van de Teamcompetities willen samen met de organisatie van de Roermond City Triathlon die band nog verstevigen. Ze gaan het seizoen met bijna alle teams feestelijk afsluiten in de Limburgse stad. Alleen de 2e, 3e en 4e divisie Noord staat niet op de rol in Roermond, maar ook die worden uitgenodigd aanwezig te zijn en met speciale korting mee te doen aan de individuele wedstrijd op zondag.

Zaterdag 16 september wordt de Teamcompetities-seizoen 2023 afgesloten met een Teamcompetities-BBQ-party en een Teamcompetities Triathlon-camping. De party is onder de noemer ‘Waar is dat feestje?’

1 gratis BBQ-ticket

Vanaf 17 uur worden de eindprijzen uitgereikt is er live muziek en kan iedereen voor 20 euro (excl. drankjes) aanschuiven aan de grote barbecue. Per team is 1 gratis BBQ-ticket beschikbaar. Om niet overhaast daarna huiswaarts te moeten, kan er op het evenemententerrein gekampeerd worden. De overnachting kost 5 euro p.p., kom daar tegenwoordig nog maar eens om op een camping. En ’s ochtend is er bovendien heerlijk ontbijt.

Omdat de Roermond City Triathlon op zondag ook nog races heeft krijgen TC-triatleten, die er niet genoeg van kunnen krijgen ook nog eens 25 procent korting voor de sprint of standaard afstand om mee te doen.

XTerra/Tri-Ambla ook altijd een weekend

In hetzelfde weekend 16/17 september overnachten ook veel triatleten op Ameland. Het is dan immers de bekende XTerra en het NK crosstriathlon op zaterdag met ook de junior-races op zondag. Vrij gebruikelijk is dat veel van de bijna 1000 deelnemers hier een lang weekendje Waddeneiland van maken. Al dan niet met BBQ.

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.