Lotte Wilms schuift aan bij Bob Babbit’s Breakfast op Hawaii; Els Visser in landelijke media – WTJ 3109

VRIJDAG – Het ultieme doel van elke triatleet is ooit de finishlijn op Ali’i Drive te halen op Hawaii. Het ultieme doel van elke pro-triatleet is aan tafel te zitten bij triathlonlegende Bob Babbitt. Het overkwam Niek Heldoorn in Nice een maand geleden, het overkomt Lotte Wilms nu in Kona. Kijk mee naar wederom een heerlijk gesprek, zoals alleen Bob dat kan. Ooit nog wel eens overwogen om Wim’s ontbijt te beginnen, maar ik ben niet zo’n ochtendmens. 😉

Intussen siert Els Visser de landelijke kranten met een voorverhaal op haar race zaterdag op Hawaii. De foto’s zijn van de onvolprezen fotograaf Harry van ’t Veld. Hieronder de collage en het interview van Bob met Lotte.

 

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.