De gouden dag van Jetze Plat in prachtige beelden; Jetze aan het woord in de boeiende YAAP-podcast

DINSDAG – De gouden dag van Jetze Plat was ook een gouden dag voor de triathlonsport. We kunnen ons geen betere ambassadeur van de sport wensen, als deze krachtpatser, die inmiddels wel tot het rijtje Bekende Nederlanders gerekend mag worden. Dat al die successen niet zo maar tot stand komen, weten we ook. Door onderstaande video van Team.nl geeft ons een inkijkje in de dag waarop Jetze voor zijn gouden race gaat. Het vroege opstaan, het warmdraaien, maar ook treffend: hoe ontspannen zowel Jetze en ook Geert en Margret naar hun wedstrijd toeleven. Een prachtige kijk dus op de gouden dag van Jetze in Tokyo. Een aanrader.

Onder de video staat een link naar de podcast van YAAP van Tim Koning, Thijs Wagenaar en Susie Cats. In deze aflevering zijn ze in gesprek met Jetze. De titel : Lessen van de sporter én de mens Jetze Plat. In deze aflevering spreekt Jetze over de mentale kant van zijn topsport carrière. Hoogtepunten en dieptepunten en hoe hij met een specifieke mentale uitdaging is omgegaan en het gaat over het plezier in sporten. Op een later moment hebben we zelf een afspraak met Jetze staan. Dan gaan we zijn wedstrijdplannen voor dit seizoen en verdere toekomstplannen doornemen. Hij heeft al verklapt dat er weer een paar verrassingen bij zitten. Wordt vervolgd dus.

Voor nu: geniet van de de video, geniet van de Podcast en vergeet niet een leuke reactie bij de mensen van YAAP te plaatsen, opdat ze nog beter beluisterd worden.

 

 

LESSEN VAN DE SPORTER ÉN DE MENS JETZE PLAT

Ruud de Haan

Ruim dertig jaar geleden aangestoken met het triathlonvirus. Als super-recreant races gedaan en door toedoen van Mels de Kievit aan de micro beland en die nooit meer los gelaten. Samen met maatje Wim van den Broek zo veel meer dan 1000 wedstrijden als speaker gedaan. Zo af en toe actief voor Eurosport als commentator bij triathlons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.