De hereniging van Els Visser en Gaylene Wilkinson was headliner in de Nieuw-Zeelandse journaals – WTJ 2781

DINSDAG – In het hoofdjournaal van Nieuw-Zeeland zat als een van de belangrijkste nieuws-items de emotionele ontmoeting tussen Gaylene Wilkinson en Els Visser ten tijde van haar verblijf in het land met aansluitend die prachtige zege op de Ironman voor Els. Kijk mee naar de bijzondere beelden van de schipbreuk in 2014, de redding, de ontmoeting bijna tien jaar later en de beelden van Els op weg naar haar Ironman-zege.

De Haka die Cameron Brown kreeg bezorgde ons al kippenvel, bij het zien van de hereniging tussen Els en Gaylene moesten we toch ook even slikken. Twee mensen, die alles uit het leven halen sinds ze die acht uur durende zwemtocht maakten en op dat Indonesisch eilandje terecht kwamen. Om stil van te worden.

Wim van den Broek

Wilde in 1983 iets anders dan alleen hard fietsen, stapte snel over op microfoons uittesten, één van de drijvende krachten achter één van de oudste triatlons: Oud-Gastel, figureert in misdaadseries en mag zich ridder zonder paard noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.